Wie helpt jou?!

Ivar Houterman

Ivar Houterman

De Nederlandse taal en voornamelijk het spelen met onze taal heeft altijd mijn interesse gehad. Ook nu merk ik het direct op als ik ergens in de media een schrijf- of stijlfout zie. Vooral in de (vluchtige) online media zijn er regelmatig fouten te vinden. Het nakijken van scripties op meerdere vlakken is voor mij een taak die ik graag vervul en waarmee iemand waardevolle ondersteuning krijgt bij zijn of haar studie.

Bart van Kraaij

Bart van Kraaij

Ondertussen studeerde ik bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. In 2012 rondde ik de master Accounting af. Veel van mijn medestudenten gingen aan de slag bij een groot accountantskantoor. Ik wist echter nog niet zeker of ik dat wel wilde. Daarom besloot ik om nog de master Strategic Management te doen, die ik in 2013 afrondde.

Nathalie van den Hurk

Nathalie van den Hurk

Mijn naam is Nathalie van den Hurk en ik kom uit Druten. Ik ben van oorsprong docente Engels , maar studeer daarnaast ook nog om financieel/economisch vertaler te worden, zodat ik mezelf nog verder kan ontwikkelen. Ik kan dus wel zeggen dat ik echt een passie voor de Engelse taal heb! Daarom vind ik het ook zo leuk om alle Engelse samenvattingen en scripties te controleren en na te lezen. Daarnaast ben ik ook nog sinds februari coördinator van scriptiecontrole . Ook dit doe ik met veel plezier. Dus mocht je vragen hebben over je scriptie of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij mij terecht!