Een van de grootste uitdagingen van je studie is je scriptie. Je bent bijna bij de finish en je denkt al aan je eerste biertje of wijntje na je verdediging, maar je moet nog heel even je focus bij je scriptie houden. Je kent hem ondertussen van voor naar achteren en andersom, maar je merkt dat je er nog steeds foutjes uit haalt. Ook ben je bang dat er nog meer fouten instaan want zelf zie je ze niet meer omdat je er teveel mee bezig bent. Oftewel; “Je ziet door de bomen het bos niet meer.”

Spelfouten

Het zou zonde zijn als je scriptie wordt afgekeurd door de spelfouten. Je hebt er een half jaar ontzettend hard gewerkt aan je scriptie en de inhoud is goed, maar de spelling niet. Vaak zijn het fouten die je telkens herhaalt, denk aan “hun, hen of zij”. Of is het nu Enigste of enige? Heb ik wel alle leestekens gebruikt en op de juiste plek staan? En hou maar op over de ‘groter als of groter dan’. Door het vele aantal woorden in jouw scriptie ben je je overzicht kwijt. Wij kunnen jou helpen door jouw scriptie na te kijken en te verbeteren op spelling. We verbeteren de spelfouten maar noteren deze er ook naast. Zodat je kunt zien waar wij het verbeterd hebben. Je kunt van te voren ook aangeven waar wij extra op moeten letten omdat je van jezelf weet dat dat een zwakkere plek is. Vreemde ogen naar jouw scriptie laten kijken is altijd goed voor je scriptie. Is jouw scriptie in het Engels? Geen probleem, die kijken wij ook na!

7 of 3 dagen, jij mag kiezen!

Je levert je scriptie bij ons in en wij kijken hem binnen 7 dagen voor je na. Heb je nog weinig tijd? Wij kunnen je scriptie ook nakijken binnen 3 dagen voor een ander tarief.

Laag tarief

Wij werken eenvoudig voor een laag tarief van 1 eurocent per woord om het voor jou zo voordelig mogelijk te maken. Onder het kopje “hoe werkt het?” kun je ons stappenplan nog eens bekijken. Het resultaat is dat jij een scriptie inlevert die is nagekeken door taalprofessional. En natuurlijk na het inlevermoment kun jij je richten op je toekomst en een welverdiend feestje vieren!

Ik wil mijn scriptie laten nakijken